Az Bulutlu

Ülkücü İşçiler Derneği Üye Ve Teşkilatlandırma Çalışmaları Basın Açıklaması

24.10.2016

DİK BAŞ, TOK KARIN, MUTLU YARIN. Sloganı ile.

Ülkücü İşçiler Derneği Teşkilatlanma ve Üye çalışmalarına devam ediyor.
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Caner Sarıoğlu, yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız Hakan KANDEMİR’in Talimatları ile Genel Merkezimiz tarafından Türkiye Genelinde teşkilatımız olmayan yerlerde teşkilatlanma çalışmalarımız Ve Üye Kayıtları Tüm Şubelerimiz İle Hızla devam etmektedir.
Teşkilatlanma ve Üye çalışmalarının Hızla devam edeceğini ifade eden Sarıoğlu, “Ülkücü İşçiler Derneği, ülkücü işçilerin yalnız olmadığının göstergesidir. Ülkücü İşçiler Derneği, Türk İşçisinin Sesi Olacaktır. 5 bin yılı aşkın muhteşem Türk tarihinin kıymet hükümlerinden süzülerek gelmiş ve yüce Türk Milletinin her alanda hakkını arayan kutlu bir hareket olan Ülkücü Hareketin önemli kuruluşlarından bir tanesi olan Ülkücü İşçiler Derneği’nin gelişmesi ve Türk İşçisinin derdine derman, sıkıntısına çözüm bulmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Türkiye’de İşçi Hareketine Yön veren Ülkücü İşçiler Derneği’nin 1970 yılında Cennet Mekan Başbuğ Alparlan TÜRKEŞ’in emri ile kurulduğu ve yaklaşık 46 yıllık mazisinde birçok badireler atlattığı dile getirdi. Ülkücü hareketin tüm kurumları gibi dik duruşunu bozmadan dimdik ayakta kalmayı başardığı ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete, Türk Milleti’ne, Türk işçisine hizmet etmeye devam ettiğini belirtti.

Son Olarak Türk İşçisine Seslenen Sarıoğlu: Sizin emeğiniz, alın teriniz bizlerin emanetidir.  Emanetinize sonuna kadar sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz, Ve Nerede haksızlığa uğramış işçi varsa ülkücü işçiler orada yanlarında olacaktır” dedi.
ulkucuisciler1