Hafif Sağanak

TEKİN’DEN YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

11.12.2018

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun il Başkanı Taner Tekin, sosyal medya hesabından 31 Mart 2019 yerel seçimleriyle ilgili yazılı açıklamada bulundu.

MODERN VE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Yaklaşan 31 Mart 2019 yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tekin, “İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte bizlerde tüm belediyeleri kazanarak hemşehrilerimizi MHP’nin Modern ve Üretken Belediyecilik anlayışıyla hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için canla başla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.”dedi

SON TARİH 15 ARALIK

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olmak isteyen aday adaylarının 15 Aralık tarihine kadar MHP İl ve İlçe teşkilatlarından onay alması gerekiyor. Sonrasında Genel Merkeze bizzat başvuru yapması gerektiği yapılan açıklamada belirtildi.

Belediye Meclis üyesi adayı olmak isteyen aday adaylarının ise 15 Ocak tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Tekin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler yaklaştıkça Türkiye’nin her bir köşesinde olduğu gibi Samsun’umuzda da Milliyetçi Hareket Partisine Aziz Milletimiz her zamankinden çok daha fazla teveccüh göstermektedir. Halkımızın gösterdiği bu yüksek teveccüh şehirde,mahallede, sokakta köyde hissedildiği kadar Belediye Başkan Aday adaylarımızın da sayısının geçmiş seçimlere kıyasla çok daha fazla olmasıyla teşkilatlarımızda da ziyadesiyle hissedilmektedir. Gerek birbirinden değerli aday adaylarımızın gerekse halkımızın partimize gösterdikleri bu yüksek ilgi ve teveccüh bizleri de son derece memnun etmekte ve Seçimlerde kazanacağımız büyük başarılara olan inancımızı artırmakla birlikte moral ve motivasyonumuzu da yükseltmektedir.
Bu doğrultuda daha önceden de kamuoyuna duyurduğumuz gibi Genel Merkezimizden gönderilen genelgede de belirtildiği üzere Partimizden Belediye Başkan Adayı olmak isteyen aday adaylarımızın en geç 15 Aralık 2018 tarihine kadar İl ve İlçe teşkilatlarımızın onayını alarak Genel Merkezimize bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.
Belediye Meclis üyesi Adayı olmak isteyen aday adaylarımızın ise 15 Ocak 2018 tarihine kadar İlçe Başkanlıklarımıza bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.
Samsun’da yaklaşan yerel seçimlerin en iddialı Partisi olarak Cumhur İttifakı Hukukuna sadık kalarak tarihi bir başarıya imza atabilmek için belirlediğimiz stratejiler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyin ifade ettiği Büyükşehir ile ilgili Yerel Seçimlerde ki ittifak görüşmeleri ise Genel Merkez ve Liderler düzeyinde devam etmektedir. Bu görüşmeler neticesinde Samsunumuz ile ilgili bir karara varıldığında gerek teşkilatlarımız gerekse kamuoyu bilgilendirilecektir.
Görüşmeler neticesinde Genel Merkezimizden bir talimat gelinceye kadar tüm teşkilatlarımızla ve aday adaylarımızla tüm Belediyelerde Şanlı Üç Hilal sancağını dalgalandırabilmek için gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz…”