Hafif Sağanak

TAŞ MEDRESELİLER GENEL MERKEZİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

14.02.2017

Taş Medreseli Ülkücüler Derneği Genel Merkezi bir açıklama yaparak referandumda izleyecekleri tutumu açıkladılar.

Taş Medreseli Ülkücüler Genel Merkezi bir basın açıklaması yaparak referandumda evet diyeceklerini ve her koşulda Lider Devlet Bahçeli’yi destekleyeceklerini bildirdi:

TAŞ MEDRESELİLER GENEL MERKEZİ’den KAMUOYUNA ve ÜLKÜCÜ CAMİAYA..

Önümüzdeki günlerde, ülkemiz için ekonomik ve siyasi istikrarın sağlanması, Türkiye Cumhuriyeti Devlet’inin bekası, Milletimizin huzur ve refah içerisinde yüzlerinin güleceği bir Hükümet sistemi değişikliği içeren ANAYASA referandum oylamasının gerçekleşmesini yaşayacağız.

Ayrılıkçı şer odaklarının MHP ve ÜLKÜCÜ gençlerimiz üzerine kurguladıkları ayak oyunları, bizi birbirimize düşman etme ve ayrılıklar yaşanması organizesi şeklinde acımasızca sahneye konmaya başlamıştır. Ülkücüler; Lider, Teşkilat, Doktrin üçleminde asla ayrılıkçıların sofrasında olmayacaktır. Siyasi kaosların, bürokrasi hegomanyasının, basın teröristlerinin, siyasi zombilerin, ülkücü katilleri ile kolkola gezip arz-ı endam edenlerin, nefsinin kölesi olup makam varsa varız yoksa muhalifiz diyen eski insanlardan, birliğimize bütünlüğümüze ve dirliğimize tasallutta bulunarak saltanat düşkünlerinden uzak; LİDERİMİZİN gösterdiği hedef cihetinde hareket edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Basit, makam yoksa bizde yokuz diyen insanların kendi nefslerinden başka davaları olamaz. İşte bundan dolayıdır ki büyük davaların savunucusu örnek insanların varlığı bir ömür durduğu, yaptığı, yaşadığı hayatıyla ölçülür. Bu; Evet -Hayır oylamasında Liderimizin emrinde, O’nun yanında, yakınında olacağımızın ve ne derse kabulümüz olduğunun bilinmesini isteriz.

Hiç kimsenin bizlere hakaret etmesine müsade etmiyeceğimiz gibi, bizlerin de hiç kimseye hakaret etme hakkımızın olmadığının bilinmesini takdirlerinize sunarız. Yarın, geri dönüş yollarındaki köprüleri yıkmadan hareket ediniz. Olur ya bir gün geri dönmeniz gerektiğinde o köprülere ihtiyacınız olacaktır. ”Allah’tan korkar Yusuf yüzlülerden utanırım” diyerek “Ölsemde davamdan vazgeçmem” diyen; LİDERİMİZ, GENEL BAŞKANIMIZ SN DEVLET BAHÇELİ Beyle TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER GENEL MERKEZİ olarak: Millet için EVET Devlet için EVET Devletimiz için EVET Cumhuriyet için EVET Türk’lük için EVET Yarınlar için EVET Evet için EVET Diyor Kamuoyuna ve Ülkücü Camiaya ARZ ediyoruz.

Saygılarımızla…

1- Naim YANIK