Sisli

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ UŞAK İL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI..

24.06.2016

Ceddimizin, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ün önderliğinde bizlere bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyeti malesef, son yıllarda AKP hükümetleri tarafından bilinçli olarak bir bir yok edilmeye başlanmıştır. Bu ülkede kürt sorunu vardır söylemleriyle atılan nifak tohumları, Oslo pazarlığı, Habur şovu, Açılım garabeti, Diyarbakır rezaleti ve Dolmabahçedeki cani başı Öcalanın ev ödevinin sunumuyla devam etmiştir.
Bu senaryonun yazımında ortak çalışma yapanlar ise, her zaman bizlere masum olarak gösterilmeye çalışılan, ABD, AB, Vatikan, asırlardır emellerinden vazgeçmeyen İngiliz Kraliyetinin zihniyeti ve bu hedeflerin içimizdeki taşeronları olan, Milli Mücadele zamanında denize dökmüş olduklarımızın torunlarıdır. Milletimize bu hastalıklı zihniyetin faturası ise bizim için tırnağı bile dünyalara bedel olan vatan evlatlarmız olmuştur. Hiç bir ferdimiz bu ihaneti unutmayacak günü geldiğinde hesabını soracaktır.
Malesef sadece Milli güvenliğimiz ve Üniter yapımızın dışında, milletimizin değer yargılarıylada oynanmış, devlet malına tenezzül eden idareciler kendilerini millettin canıyla ve açlıkla tehdit eder duruma gelmiştir. Devlet malını ailecek talan eden bu zihniyet, ne kadar ahlaksızlık varsa bunlarıda sözde din alimi olarak, bize yüce kitabımızı referans göstererek sapıkça fetvalar verdirmiş, dışı derviş ruhu Sabetay SEVİLER türeterek değer yargılarımızı alt üst etmiştir.

Milletimize , atalarımızın ve Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ÜN bırakmış olduğu evimizin içinde dekarasyon yapacağız vaadinde bulunanların, evimizi ayakta tutan kolonlar ve kirişlerle problemi ortaya çıkmış ve Milletimizin içersine sokmuş olduğu huzursuzluk sebebiyle de cambaza bak politikası uygulayarak niyetini gizlemiştir.

Üzücü olan ise hastalıklı zihniyetlerini taraftarlarına da bulaştırmış, yıkmaya çalıştıkları Cumhuriyetimizin kazanımlarından olan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kendisi gibi düşünmeyen, milliyetçi düşünceye sahip, ülkesi için kaygılanan kamu personeline de baskı uygulayarak korkutulmaya çalışılmaktadır.

İyi bilinmelidir ki Milliyetçilik fikriyatı ancak sömürge altında ki toplumlarda suç olarak kabul edilir. Milletimizin mensuplarının ruh haliyle bu kadar fütursuzca oynamak, istenmeyen sonuçlar doğuracaktır ki, bu güç zehirlenmesinden bir an önce vaz geçilmelidir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yaşanan bu ciddi sıkıntıların giderilmesi adına, kurumlarımızda ki yönetici pozisyonunda bulunan şahısların, iktidarın görevlileri değil Türkiye Cumhuriyetinin görevlileri olduğunu hatırlatır ve önümüzdeki günlerde bu konuları istişare etmek adına, kurumlarımızı ziyaretlerde bulunacağımızı bildiririz.

KOMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
MHP UŞAK İL BAŞKANI