Asikurtlar©

MHP AVRUPA’DAN SİNAN OĞAN’A AÇIK MEKTUP YOLLADI

11 Ocak 2016 - 0:00 'de eklendi ve 4469 kez görüntülendi.

Sinan Oğan arkadaşım, dün sabah seni Marksist ,Leninist ,Mao’cu Perinçek’in ulusal olmayan kanalın da sabah programında izledim. Saçlar başlar dağılmış, yorgun, bitkin ve büyük bir hüsran içerisinde olduğunuzu izledim.

Güvendiğin dağlara karlar yağmış, psikolojin bitmiş gizli bir pişmanlık içerisinde kendi söylediklerine kendinin de inanmayacağı bir ruh hali sergilediğinizi gördüm. Kimin dolduruşuna geldin bilmiyorum. MHP gibi ideolojisi olan bir partiye Genel Başkan olmak sevdasına kapılmışsın, bunun böyle kolay olmayacağını görmüşsün ve ezikliğini yaşıyorsun.

Dört yıl MHP Milletvekilliği yapmak sana Ülkücü kimlik kazandırmaz. Türk Milliyetçiliği davasına elli yılını vermiş insanlar bu imkanı sana vermezler.

Siyaset sabır işidir gözüm. Hiç bir karşılık beklemeden fedakarlık yapmanın adıdır ülkücülük. Ülkücü karşılığını sadece Allah’tan bekler.

Dünyevi heva ve heveslere tenezzül etmez Ülkücü. Davasına sadakatle bağlıdır, hiç bir makam ve mevki beklentisi içerisinde olmaz Ülkücü. İnternet Bülbüllerinin oyununa gelmez Ülkücü. Kerameti kendinden menkul derviş pozuna bürünmez Ülkücü. Bu Ülkücü davaya, karşılık beklemeden ömründen on yılını vermiş olsaydın o zaman belki olabilirsin diye düşünülebilirdi.

Her partiden gelmiş devşirmeler Genel Başkan olma hevesine kapılamazlar. Bunu bilmen gerekirdi. Diyorsun ki önce Genel Başkan, sonra Başbakan olacağım. Bu iddiaların peşinde koşmak seni yormuş, bitirmiş. Madem ki ülkücü misyondan ayrılmayı kafaya koydun, sana tavsiyem ayrı bir parti kurmandır.

Devlet Bahçeli aleyhtarı olarak ne senin nede yandaşlariyın hayrına olmayacaktır. Bu hüsranı daha çok yaşayacaksınız. Devlet Bahçeli aday olursa diye sorulan soruya, Genel Başkanın yorgunluk nedeniyle aday olmayacağını söylüyorsunuz. Şunu bilmeniz lazım ki, Devlet Bahçeli MHP’nin değişmez, değiştirilemez yegane Lideridir.

Bunu kabul edin, kendinizi ve yandaşlarınızı içi boş hayallerle aldatmaktan vazgeçmenizi ümit ediyorum.
Eski almanya Türk Fedarasyonu başkanı Kadir baran

SON DAKİKA HABERLERİ