Radyo kuralları
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Yardım
  • Ara
  • Giriş Yap
Gönderen Konu: Radyo kuralları  (Okunma Sayısı 871 defa)
AsyA
Yönetici
Asteğmen

« : Ocak 19, 2009, 10:33:56 ÖS »

1-Radyomuzda sohbete katılmak veya istekte bulunmak için kullanıcı adı almak mecburidir.
2-Radyomuzda özeller kesinlikle kapalı olacaktır.
3-Tek kullanıcı adı kullanılması tavsiye edilir.Kullanıcı adlarının(Niklerin) Türkçe  ve anlaşılır olması mecburidir.
4-Radyomuzda  sadece Türkçe sohbet edilebilir.
5-Radyomuz ve sitemiz  kominizme,faşizme,sosyalizme ve her türlü emparyalizme karşı olup;Atatürkçü,Milliyetçi ve Ülkücü fikir ve görüşleri savunmaktadır.
6-Küfür, argo, insanları aşağılayıcı, küçük düşürücü sözler söylemek (ima yoluyla bile olsa buna sebep olmak) by,ok vb.yabancı kökenli kelimeleri kullanmak yasaktır.
8-Radyomuzda renk kavgası yapmak (rengimden çık, o renk benim rengim gibi kavgalar) yasaktır.(Sonra gelen rengini değişir)
9-Sunucu Rengi Yeşildir.Yeşilin tüm tonlarını sadece Sunucu kullanabilir.
10-Radyomuzda msn adresi ,telefon numarası istemek ve vermek yasaktır.

akincibeyi
Asteğmen
*

REHBERIMIZ KURAN HEDEFIMIZ TURAN;

« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2009, 05:08:21 ÖÖ »

SELAMIN ALLEYKÜM AsyA  KARDESIM BIR SORUM OLACAK  ben radyoyu dinliyemiyorum ve  nasil üye olcam olamadim yardim  lütven tesekürler

BIZKI BU YOLA BAS KOYMUSUZ ;BU YOLDAN DÖNMEYIZ;DÖNENLERDEN OLMAYIZ;

~|~Aslan_Yürek~|~
_--ASYA--_
Yönetici
General

« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2009, 10:15:47 ÖÖ »

Aleykumselam Akıncı beyi kardesim..www.asikurtlar.com giriste radyo butonuna tıklayın..radyoya dahil olursunuz zaten.ve yayındaki sunucudan yardım isteyin.ilgileniceklerdir...

Ben Zaten Devletimi Yedi Düvele Karşı Yokluk İçinde Savaşarak Kurmuşum.Şimdi Bunun Üstüne Bana Silah Çekenin Ağzına Namluyu Sokarım!!!ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!

gzmr_35
Asteğmen
*

« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2009, 08:53:35 ÖS »

Kardes ben bu yeşil renk kuralını bilmiyordum.Benim  nickimde girer girmez yeşil olarak başlatıyor.Ama re ngi değiştirmeden bannlandık malesef.Bence bu kuralları radyonun oldugu sayfaya koyun  bide bi kere uyarın.Daha iyi olur..

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: