Zulme Ortak Olmak İstemiyorsan. OKU !....
  • Ana Sayfa
  • Yardım
  • Yardım
  • Ara
  • Giriş Yap
Gönderen Konu: Zulme Ortak Olmak İstemiyorsan. OKU !....  (Okunma Sayısı 194 defa)
~|~Aslan_Yürek~|~
_--ASYA--_
Yönetici
General

« : Ocak 11, 2009, 11:32:02 ÖS »

“Zülme seyirci kalmak zalime doğruda destek anlamını taşır.”
Dünya halkları ya zalimin yanında ya da karşısında olabilirler. Seyirci kalan yoktur!!!Biz çocukların acımasızca öldürülmesine sıcak yuvaların yıkılmasına annelerin gökleri parçalayan feryatlarına seyirci kalmadık. Aksine zalimlere bunları yapması için her gün destek olduk.

Dünya artık yangın yeri…

Koltuklarımıza kurulup televizyonlarımızdan her gün insanların katledilmesini izlemek ve garip bir hüzne kapılarak “elimizden bir şey gelmiyor” yalanın arkasına sığınmak bir sahtekarlık ve onursuzluktur!!!

Tamam...
Müslüman şirketlerin ürettikleri siyonistlerinkilerle kıyaslayınca kalite yönünden daha az kaliteli...
Ariel daha iyi temizliyor
Adidas daha dayanıklı ve kaliteli...
Ama sonuçta o işinizi halletmiyor mu...!?
Yani bizim işimizi zaten gören ve -istediğimiz kalitede olmasa da - amacımızı gerçekleştiren YERLİ şirketlerin ürünlerini almak varken sadece " daha ..." - McDonald's ın dondurması daha tatlı Coca Cola daha asitli ...- diye  yani işimizi gören varken sadece biraz daha zevk alacağız azıcık daha gayret göstermemiz gerekecek diye " Başka Müslüman ülkelerde Öldürülen kardeşlerimizin mermi parasını neden biz ödeyelim ki...!
Bizim sadece " azıcık daha zevk-kaliteniz "uğruna destek verdiğiniz Müslüman düşmanlarının döktüğü kanların hesabı Ahirette karşınıza karşımıza çıkacaktır unutmayalım...

« Son Düzenleme: Ocak 12, 2009, 02:28:06 ÖS Gönderen: _aSi_ » Logged

Ben Zaten Devletimi Yedi Düvele Karşı Yokluk İçinde Savaşarak Kurmuşum.Şimdi Bunun Üstüne Bana Silah Çekenin Ağzına Namluyu Sokarım!!!ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!

C¤ULKUCUKIZC¤
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2010, 10:50:04 ÖÖ »

eleine saglik aplam allah milyonkere  razi olsun senden insallah dikata ediyorum hemde cok elimden geldgince etrafimdakilerede konusuyorum  cenabi mevlam herseyi bilen ve gorendir

cCc_Komando_C*
Binbaşı

cCc~DeLiKurt~cCc

« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2010, 03:46:43 ÖS »

Paylasımın için teşekkürler ablam Emeğine Yüreğine Sağlık...

ilkgul
General

Biz bu vatani karsiliksiz sevdik....

« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2010, 03:52:40 ÖS »

emegine yüregine saglik,
günlük yasamimiza sokmadilari bir sey kalmamis hemen hemen neredeyse   Kızgın

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

subay
Üsteğmen
**

« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2010, 12:07:16 ÖÖ »

ALLAH RAZI OLSUN BACI BIZLERI BILGILENDIRDIGIN ICIN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN .ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN .

|C¤ | Merve |C¤ |
Binbaşı

« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2010, 12:17:19 ÖÖ »

emegine saglik ablam Allah razi olsun bilgi icin..

| ¤ۣۜ..¤ |((¯`»¦«´¯)) ŞEHİDİMİN SON NEFESİ BİLE YETER BU VATANSIZLARIN ÖNÜNÜ KESMEYE!!!((¯`»¦«´¯)) | ¤ۣۜ..¤ |

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: